Adler AD 4474 šedá Vyhřívaná nádoba na jídlo sada boxů na oběd oddělovač nádob lžíce 1,1 l

349 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
10.5.2024

Detailní informace

Detailní popis produktu

Adler AD 4474 šedá Dóza na potraviny - vyhřívaná

Máte rádi teplá jídla, ale nemůžete je vždy sníst ihned po přípravě? Berete si oběd do práce? Nebo se chystáte na výlet a nebudete mít možnost oběd sníst? Vyhřívaná nádoba na potraviny AD 4474 je odpovědí na všechny tyto situace.

Ohřev a udržování teploty
Po připojení k elektrické síti se nádoba promění v ohřívač - můžete v ní ohřát jídlo až na 50 °C a poté teplotu udržovat až do doby, než ho sníte. Díky robustní tepelné izolaci stěn a víka nádoby zůstane vaše jídlo dlouho příjemně teplé i po odpojení od zdroje napájení.

Funkční prostor pro různé pokrmy
Nádoba na potraviny Adler AD 4474 má objem 1,1 litru, což je dostatečné množství pro zabalení nejméně dvou porcí. Je dvoukomorová, takže můžete snadno oddělit různé produkty - například omáčku a brambory. Díky vyjímatelné nádobě také odpadá problém s přenášením a ohříváním polévky. Víko je opatřeno praktickou rukojetí pro přenášení a speciální nádobou na přiloženou lžíci.

Nepostradatelný v mnoha situacích
Díky síťovému napájení je AD 4474 ideální pro všechna místa, kde jsou k dispozici elektrické zásuvky, ale chybí možnost okamžité přípravy jídla. Oceníte ji zejména na pracovišti, kde si nyní můžete ohřát připravené jídlo, i když není k dispozici mikrovlnná trouba nebo elektrická trouba. Kromě toho se svačinový box hodí například na zahrádce nebo při cestování - elektrické zásuvky jsou k dispozici na mnoha letištích, nádražích a veřejných budovách, a dokonce i v některých dopravních prostředcích.

  • Ohřívá jídlo až na 50 °C a udržuje ho teplé
  • Napájení ze sítě
  • Dvojitá komora
  • Vyjímatelná vnitřní nádoba
  • Bezpečnostní těsnění
  • Snadno ohřívá jídlo
  • Skládací rukojeť
  • Objem: 1,1 l
  • Přiložená lžíce
  • Typ zástrčky: C
  • Barva: šedá

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: