Kreativní písek - pískoviště + formičky 22712

319 Kč
Na cestě k nám
Můžeme doručit do:
16.5.2024

Detailní informace

Detailní popis produktu

KREATIVNÍ PÍSEK 2 kg + PÍSÍČKA + FORMY

? SNADNÉ MODELOVÁNÍ - písek je extrémně plastický, dají se z něj vytvořit libovolné fantazijní tvary a struktury. Skvěle lepí, dokonale reprodukuje tvary forem a po vyjmutí formy se nerozpadá. Písek také neztrácí své vlastnosti. Pozitivně působí na smyslovou integraci dítěte a dokonale rozvíjí fantazii, výtvarné a manuální dovednosti.

? BEZPROBLÉMOVÉ ČIŠTĚNÍ - dobrou zprávou pro rodiče aktivních dětí je, že dětský písek lze rychle a velmi snadno uklidit . To vše opět díky jeho vlastnostem - částečky dětského písku se navzájem přitahují, což znamená, že se písek nebude rozsypávat a sbírat prach. Písek nejen že nezašpiní dům, ale také se nelepí na ručky a oblečení . Až skončíte s hraním, stačí ho vložit do tašky a nepořádek je hotový.

? VELKÁ SADA - sada pro děti obsahuje: 2 kg písku, 14 plastových formiček, hrábě, síto, lopatku a trychtýř. S takovým příslušenstvím je nemožné se nudit. Sada s pískem obsahuje také nafukovací pískoviště , které pomůže udržet pořádek na hřišti.

? BEZPEČNÝ A KVALITNÍ - písek je bezpečný pro dítě i životní prostředí. Navíc nevysychá ani netvrdne a pro zábavu se dá použít mnohokrát.

? SPECIFIKACE – barva písku: modrá; věk: nad 3 roky (doporučený věk od 5 let); rozměry pískoviště: 57 x 43 x 7 cm; hmotnost: 2,216 kg; hmotnost s obalem: 2,342 kg.

SPECIFIKACE

  • rozměry pískoviště: 57 x 43 x 7 cm
  • hmotnost: 2,216 kg
  • hmotnost s obalem: 2,342 kg

ZAHRNUTA

? nafukovací pískoviště/bazén

? push-up

? písek (2 kg)

? 14 forem

? hrábě, cedník, lopatka, nálevka

Dětský písek s kouzelnými vlastnostmi je nápadem na skvělý dárek pro každé dítě. S takovým pískem si můžete úspěšně hrát i doma. Když venku fouká, prší nebo sněží, nic vám nebrání v přípravě cupcaků – stačí bazén s kouzelným pískem a popustit uzdu fantazii! Sada dětského písku obsahuje 14 plastových formiček, hrábě, síto, lopatku a trychtýř. S takovým příslušenstvím je nemožné se nudit. Součástí setu s pískem je i nafukovací pískoviště, které pomůže udržet pořádek na hrací ploše.

Doplňkové parametry

Kategorie: Nářadí
Další dodávka: za 3 týdny
Množství v dodávce: 100 ks
Počet kusů v kurýrním balíku: 10
Množství v kartonu: 10
Package height: 8 cm
Package width: 25 cm
Package length: 29 cm
Nazev varianty: uniwersalny

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: