Teploměr pro gril a udírnu PK006

Neohodnoceno
107 Kč
Na cestě k nám
Můžeme doručit do:
13.5.2024

Detailní informace

Detailní popis produktu

TEPLOMĚR PRO GRIL A UDÍRNU

  • ROBUST - je vyroben z vysoce kvalitní nerezové oceli, která je mimořádně pevná a odolná vůči vysokým teplotám. Teploměr do udírny / grilu se vám bude hodit pro přímé i nepřímé měření teploty. Vyrobeno z vysoce kvalitní žáruvzdorné nerezové oceli.
  • VELKÝ TEPLOTNÍ ROZSAH - teploměr pracuje v teplotním rozsahu od 0 °C do + 250 °C, což umožňuje dokonalou kontrolu při uzení i grilování. Tolerance chyby je přibližně +/- 1 °C, což zaručuje plnou kontrolu nad teplotou uvnitř grilu/udírny.
  • ANALOGOVÝ - vynikající analogový teploměr. Součástí sady je krytka pro skrytí sondy, kterou lze použít i k jejímu podepření - má praktický "klip" jako u pera.
  • VELKÝ ŠTÍTEK - teploměr má velký číselník, díky kterému je údaj o teplotě čitelný. Jsou na něm zobrazeny symboly a červeně vyznačena maximální teplota, které by měl pokrm dosáhnout. Zobrazenou teplotu můžete bez problémů přečíst, i když se ze spotřebiče hodně kouří.
  • SPECIFIKACE - teplotní rozsah: od 0 °C do + 250 °C, tolerance chyby: až cca +/- 1 °C, rozměry (výška/šířka): 5 / 7,5 cm, hmotnost v balení: 40 g.

SPECIFIKACE

  • teplotní rozsah: od 0 °C do + 250 °C
  • tolerance chyby: přibližně do +/- 1 °C
  • rozměry (výška/šířka): 5 / 7,5 cm
  • hmotnost v balení: 40 g

Každý, kdo alespoň jednou griloval nebo udil, dobře ví, že velmi důležitým bodem při této činnosti je kontrola teploty. Příliš nízká teplota způsobí, že výrobky budou syrové - příliš vysoká teplota může způsobit spálení pokrmu. Měření teploty "od oka" je poměrně obtížné, proto by si každý, kdo chce mít nad procesem uzení nebo grilování plnou kontrolu, měl pořídit speciální teploměr na gril/uzenář .

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchyně
Množství v kartonu: 150
Počet kusů v kurýrním balíku: 600
Další dodávka: za 8 týdnů
Množství v dodávce: 400 ks

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: