Trezor / schránka na klíče Malatec 19447

Neohodnoceno
189 Kč
Na cestě k nám
Můžeme doručit do:
9.5.2024

Detailní informace

Detailní popis produktu

TREZOR / POUZDRO NA KLÍČE

? ZAPOMEŇTE NA KLÍČE - už nemusíte pořizovat kopie klíčů pro všechny členy rodiny, stačí vložit klíč do trezoru a předat kód členům domácnosti! Vyroben z pevné a kvalitní oceli, zajistí dlouhodobé používání a řádné zabezpečení uložených klíčů.

? ON CODE - schránka uzavřená trezorem je skvělým řešením, které vám umožní bezpečně uložit klíče mimo budovu. Schránka - trezor zabezpečený čtyřmístným kódem. Zámek je programovatelný a můžete jej snadno nastavit a později změnit. Výhodou 4místné šifry je, že je snadno zapamatovatelná.

? SECURE - schránka na klíče s mechanickým kombinačním zámkem. Poskytuje bezpečné uložení. Je vhodná pro vnitřní i venkovní použití.

? SNADNÁ MONTÁŽ - trezor se velmi snadno montuje, potřebujete pouze vrtačku s vrtákem k vyvrtání otvorů do zdi a křížový šroubovák k utažení šroubů po instalaci závěsu. Kolíky jsou součástí dodávky.

? SPECIFIKACE - barva: černá / šedá; materiál kov / plast; vnější rozměry: 12x9x4 cm; vnitřní rozměry: 10 x 7 x 2,5 cm; hmotnost: 0,292 kg; hmotnost v balení: 0,328 kg.

SPECIFIKACE

?? barva: černá / šedá

?? Materiál: kov / plast

?? Vnější rozměry: 12x9x4 cm

?? vnitřní rozměry : 10 x 7 x 2,5 cm

?? váha: 0,292 kg

?? hmotnost v balení: 0,328 kg

PŘÍLOHY:

?? bezpečný

?? montážní sada

Už nemusíte pořizovat kopie klíčů pro všechny členy rodiny, stačí vložit klíč do trezoru a předat kód členům domácnosti! Je vyroben z pevné a kvalitní oceli, takže zajistí dlouhodobé používání a řádné zabezpečení uložených klíčů.

Doplňkové parametry

Kategorie: Domácnost
Množství v kartonu: 50
Počet kusů v kurýrním balíku: 50
Další dodávka: za 6 dní
Množství v dodávce: 250 ks

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: