Vodní podložka na kreslení XXL100x80 cm sada 22443

Neohodnoceno
469 Kč
Na cestě k nám
Můžeme doručit do:
7.5.2024

Detailní informace

Detailní popis produktu

PODLOŽKA NA KRESLENÍ VODY XXL 100x80cm PLNÁ SADA

? XXL MAT – jeho rozměry jsou až 100/80 cm . Rohož přichází s nejbohatšími a největší sada příslušenství, která obsahuje: 4 pera, 2 štětce, 10 razítek, váleček a razítkovací nádobku, 6 šablon pro reprodukci a pouzdro usnadňující přenášení sady. Po složení jej můžeme snadno vzít na hřiště, zahradu nebo vzít na výlet.

? BEZ ZNAČKY – díky použití speciálních, neznačkujících fixů na vodní bázi, při malování nehrozí poškození podložky, oblečení, nábytku nebo místností. Hraní s podložkou je zcela bezpečné. Vše, co potřebujete, je voda a ruce ochotné malovat.

? BAREVNÁ, NEKONEČNÁ ZÁBAVA – magické značky lze mnohokrát naplnit vodou; po vysušení je podložka opět připravena ke hře; živé barvy přitahují pozornost dítěte a povzbuzují ho k malování; rohož má pečlivě upravené okraje a zajímavé potisky; umožňuje vytvářet kresby v barvách duhy.

? OVLIVŇUJE VÝVOJ DÍTĚTE – podložka rozvíjí představivost a podněcuje kreativitu; zlepšuje manuální dovednosti; používá se k učení kreslení, čísel, písmen, tvarů a barev; při hře ve skupině má pozitivní vliv na sociální a integrační dovednosti a učí vzájemné spolupráci. Podložka je dodávána se šablonami číslic a písmen, takže se dítě může naučit psát podle připravených tvarů. Rohož se snadno udržuje v čistotě a snadno se skladuje. Spodní část podložky je voděodolná.

? SPECIFIKACE  materiál: plast; rozměry podložky: 100 x 80cm; hmotnost: 0,579 kg; hmotnost balení: 0,871 kg.

SPECIFIKACE:

  • materiál: plast
  • rozměry podložky: 100 x 80 cm
  • hmotnost: 0,579 kg
  • hmotnost balení: 0,871 kg.

ZAHRNUTA:

  • podložka na kreslení vody
  • 6 šablon
  • pouzdro
  • 10 známek
  • razicí váleček
  • 2 nádoby na vodu
  • 2 kartáče
  • 4 značky

Podložka na kreslení vodou je skvělým nápadem pro nejmenší, jak začít dobrodružství s malováním. Může se stát i inspirací pro budoucí mladé talenty. Díky použití speciálních, neznačkujících vodních fixů, při hře nehrozí riziko, že by si dítě malovalo podlahu, stěny nebo obličej. Nebarvící fixy zajistí, že po hraní bude vše čisté a uklizené. Nedostatek nepořádku šetří čas na úklid a zbytečné nervy. Magické fixy lze mnohokrát naplnit vodou, takže zábava nikdy nekončí. Jakmile kresba zaschne, obrázky zmizí a můžete znovu kreslit, kolik chcete! Podložku mohou používat i menší děti, pokud jim nedovolí hrát si s fixami a razítky, která obsahují malé části. Pod dohledem dospělého může dítě podložku používat, například si máčet ruce ve vodě a napodobovat tvary na podložce.

Doplňkové parametry

Kategorie: Nářadí
Další dodávka: in 10 days
Množství v dodávce: 350 ks
Počet kusů v kurýrním balíku: 16
Množství v kartonu: 20
Package height: 7 cm
Package width: 29 cm
Package length: 42 cm
Nazev varianty: uniwersalny

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: